Zoek
* * * * *

Oplossingen

Weergave als Grid Lijst
Sorteer op
Weergave per pagina

ATON - Power-to-Heat - boiler element 0-3kW

ATON - Power-to-Heat - boiler element 0-3kW
€468,15

ATON - Power-to-Heat - PV boiler oplossing

ATON - Power-to-Heat - PV boiler oplossing
€615,89

CAN-EZ3

CAN-EZR energie controller
€343,64

Doorstroomverwarmer regelaar

Meet en regel setje voor het aansturing en bewaking van doorstroomverwarmers.
€895,00

Econo PV boiler concept voor de "slimme meter"

Slimme boiler - PV boiler en CV doorstroomverwarmer concept voor energie opslag/gebruik en het aanschakelen van elektrische gebruikers als er meer energie opgewekt wordt dan gebruikt. Deze versie is geschikt voor de slimme energie meter met P1 uitgang en kan werken op 1 of 3 fasen. Dit concept is uitermate geschikt voor installateurs en zelfbouwers. Er hoeft niks ingebouwd te worden in de groepenkast, de communicatie tussen de Pi-Bridge en de verwarmingselement-controller werkt op een eenvoudig 4 aderige stuurstroom kabeltje en het storingsongevoelige MODBUS RTU protocol op RS485. Controller en MODBUS parameters zijn al geheel vooringesteld. Kabeltjes aansluiten en werken. Naast de aansturing voor een verwarmingselement zijn er 5 extra energiebeheer-drempelschakelaars, vermogen en schakelklok bestuurd beschikbaar. Tevens is detectie mogelijk van de fase met hoogste/laagste spanning, hoogste/laagste levering of hoogste/laagste afname. Dit systeem werkt met slimme meters die de standaard “DSMR 4.0” of hoger gebruiken.
€626,01

Warmtepomp COP meter

Setje voor het meten van de COP van warmtepompen. uitbreidbaar met elektrisch element om extra vermogen toe te voegen ("on demand")
€638,00

Vul en spoel automaat, flowmeter + digitale teller met start en stop functie

Meet en regel setje voor het besturen van een vul en spoel proces met water of andere vloeistoffen. Meet liters/minuut, en liters vanaf start met mogelijkheid om klep open te zetten bij start en dicht te zetten bij bepaalde tellerstand. Handig voor bijvoorbeeld kleine bierbrouwers.
€498,00

PV Boiler P1-Modbus Bridge

MODBUS Bridge voor de slimme meter uitgang, met ingebouwde P1 splitter.
€198,00
Filters
Sort
display