Zoek

Diensten

Econo diensten

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u graag hulp bij ontwerp of een second opinion? Wij kunnen u daarbij helpen met ons advies en ontwerp pakket.

De theorie lijkt nog redelijk eenvoudig maar de praktijk is weerbarstiger. Wat is een optimale oplossing voor uw situatie?

Op onze webshop staan al veel hulpmiddelen voor de installateur en zelfbouwer, bijvoorbeeld onze zonneboiler cursus. Tevens helpen wij de bezoekers van onze website graag met een grote hoeveelheid handige berekening en tooltjes. zie www.econo.nl/berekeningen 
Wat u van ons kunt verwachten is een realistisch ADVIES, en/of ONTWERP en/of een onafhankelijke SELECTIE advies van de leverancier of installateur.

Een dergelijke systematische en onafhankelijke benadering is eigenlijk heel gebruikelijk in de professionele aannemerij of het nu gaat om de bouw, engineering of software ontwikkeling. Zonder een goede vertaling van het programma van wensen en eisen in een doordacht ontwerp en controle op de uitvoering wordt ieder project een hachelijke zaak.

Er is voor u geen enkele verplichting om tijdens dit traject iets bij ons af te nemen, u blijft geheel vrij in de keuze waar u iets gaat aanschaffen.

U kunt ons opdracht geven een van de bovenstaande pakketten te selecteren. Hierbinnen zijn nog ‘Keuze mogelijkheden’ zodat u precies kunt aangeven waar u behoefte aan heeft.
Na de bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om een en ander door te spreken.
De doorloop tijd varieert afhankelijk van het complexiteit van enkele dagen tot enkele weken.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bereiken via info@econo.nl.

Filters
Sort
display