Zoek

Over ons

Econo is een dienstverlener gericht op oplossingen voor duurzaam wonen.

Wij zijn gespecialiseerd in het groen opwekken van energie met zonneboilers, PV boilers en elektrische doorstroomverwarmers.

Voor de klant hebben wij de volgende  diensten ter beschikking:

-          Training
-          Advies
-          Ontwerp
-          Levering

Voor professionals en zelfbouwers geven wij regelmatig cursus voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonneboilers en meten en regelen. In 1 dag leren wij u wat de voordelen, nadelen en valkuilen zijn.

Met onze advies en ontwerp dienst zijn wij in staat om de energie huishouding voor woonhuizen en bedrijfspanden in kaart te brengen en onderbouwd met gedegen berekeningen bepalen welke maatregelen zinvol zijn.

Ons succes komt voort uit vele jaren leveren en ontwerpen van groene energieoplossingen.
Onze oplossingen zijn gebaseerd op  uitgebreide theoretische en praktische kennis.  Door onze specialisatie in meet en regeltechniek hebben wij dit kunnen toetsen in de praktijk met opbrengstmetingen waardoor wij weten dat onze adviezen en ontwerpen ook echt kloppen. Daarnaast kunnen wij voor elk merk en type thermische en PVT collector bepalen wat de opbrengst is  gedurende het jaar en dit wegen naar het gebruik. Dit geeft een uniek en realistisch inzicht in rendement en opbrengst wat cruciaal is voor het bepalen van het nuttige effect van  verwarmingsondersteuning.

Econo heeft ook een uitgebreide webshop voor bedrijven en particulieren met meer dan 7000 producten met een open prijs structuur en zeer scherpe prijzen. De producten die wij geselecteerd hebben behoren tot de beste in hun klasse.
Tevens biedt onze webshop een keur aan rekenmodulen die de klant op weg kunnen helpen in het kiezen van een oplossing, zeker onze zonneboiler berekeningen zijn uniek en geven inzicht in het rendement en opbrengst.

Econo is ook leverancier van elektrische doorstroomverwarmers en kan u uitgebreid voorlichten over de voor en nadelen.

Econo is een handelsnaam van Green Hat Holland BV, gevestigd in Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 78423856 en heeft bij de belastingdienst het BTW nummer  NL861388379B01. Onze bankrekening is bij de ING op naam van Green Hat Holland.
Onze IBAN: NL76 INGB 0006 5167 61   BIC: INGBNL2A

Het Econo team.
Filters
Sort
display