Zoek
* * * * *

PV boilers

Onze boilers lenen zich uitstekend voor warmteopslag door het A+ energielabel.

Bij onze boilers met A+ energielabel is de isolatie zo goed dat de warmte lekverliezen heel klein zijn, b.v. bij onze 300 liter drinkwater boiler zijn de warmteverliezen maar 32 watt bij een hoge gemiddelde boiler temperatuur van 60 ºC.

We halen daarmee een warm-water opslag efficientie van wel 94,5 %. Kiest men een nog grotere inhoud dan is de efficiëntie nog beter.

Is er energie over met een PV systeem en krijgt men een sterk verlaagde prijs voor het terugleveren dan kan een van onze PV-Boiler concepten een leuke oplossing zijn.

Met onze PV boiler concepten gebruikt u gewoon uw bestaande omvormer gekoppeld aan het net, en ook het boiler verwarmingselement is gekoppeld aan het net.

Bij de PV boiler kan ons eigen merk boiler verwarmingselement dat in europa gefabriceerd is bijgeleverd worden, deze is van zeer hoge kwaliteit en gemaakt voor een lange levensduur.

Het eenvoudigste "kant en klaar concept" dat wij kennen voor een PV boiler is de "ATON - Power-to-Heat". Met deze oplossing hebt u een PV boiler die klaar is voor straks als het salderen gaat afbouwen, de ideale warmte accu.

Ons nieuwe concept gebaseerd op de P1 koppeling is nu ook beschikbaar en werkt met een slimme meter en de UVR610 MODBUS regelaar. Dit concept kan met 1 fase of met 3 fasen werken tot 10 kW met onze boiler verwarmingselementen en onze CV doorstroom verwarmers.

Met dit concept is installatie super eenvoudig, volledig voorgeconfigureerd en door het gebruik van MODBUS RTU via RS485 zeer robuust in de communicatie tussen de meterkast en de boiler/CV ruimte. Een stuurstroomkabeltje van twee twisted pair aders is voldoende voor deze koppeling.

Weergave als Grid Lijst
Sorteer op
Weergave per pagina

ATON - Power-to-Heat - PV boiler oplossing

ATON - Power-to-Heat - PV boiler oplossing
€800,66

Econo PV boiler concept voor de "slimme meter"

Slimme boiler - PV boiler en CV doorstroomverwarmer concept voor energie opslag/gebruik en het aanschakelen van elektrische gebruikers als er meer energie opgewekt wordt dan gebruikt. Deze versie is geschikt voor de slimme energie meter met P1 uitgang en kan werken op 1 of 3 fasen. Dit concept is uitermate geschikt voor installateurs en zelfbouwers. Er hoeft niks ingebouwd te worden in de groepenkast, de communicatie tussen de Pi-Bridge en de verwarmingselement-controller werkt op een eenvoudig 4 aderige stuurstroom kabeltje en het storingsongevoelige MODBUS RTU protocol op RS485. Controller en MODBUS parameters zijn al geheel vooringesteld. Kabeltjes aansluiten en werken. Naast de aansturing voor een verwarmingselement zijn er 5 extra energiebeheer-drempelschakelaars, vermogen en schakelklok bestuurd beschikbaar. Tevens is detectie mogelijk van de fase met hoogste/laagste spanning, hoogste/laagste levering of hoogste/laagste afname. Dit systeem werkt met slimme meters die de standaard “DSMR 4.0” of hoger gebruiken.
€626,01

Econo 3 kW RVS cartridge boiler verwarmingselement 1 inch

Econo RVS boiler verwarmingselement 3 kW met ingebouwde 110ºC begrenzer en PT1000 temperatuur sensor.
€139,80

Econo boiler verwarmingselement

Boiler verwarmingselement met ingebouwde thermostaat 0-85ºC regelbaar.
Van af €199,80

Econo Incoloy boiler verwarmingselement 30-85ºC + 110ºC begrenzer

Econo boiler verwarmingselement van Incoloy met ingebouwde thermostaat 30-80ºC + 95ºC begrenzer met reset.
Van af €266,00

UVR610 vrij programmeerbare controller met MODBUS

UVR610 vrij programmeerbare controller met MODBUS, de budget rolls-royce onder de controllers!
€327,91

ATON - Power-to-Heat - boiler element 0-3kW

ATON - Power-to-Heat - boiler element 0-3kW
€468,15

CAN-EZ3

CAN-EZR energie controller
€343,64

DIN rails SCR voor 3 kw 1 fase verwarmingselement

SCR voor 3 kw 1 fase verwarmingselement
€185,00

10 kW SCR vermogensregelaar met MODBUS-RTU

SCR Vermogensregelaar/Power Controller met PID sturing voor het regelen van de uitgaande temperatuur van doorstroom verwarmers. Kan het vermogen regelen op basis van fase aansnijding. aansturing via paneel, 4-20mA of externe potentiometer.
€498,00

Buffervat met doorstroom warmtewisselaar

Buffervat met doorstroom warmtewisselaar, 150 tot 5000 liter
Van af €1386,15

Drinkwaterboiler met buiswarmtewisselaar

Drinkwaterboiler met 1 of twee buiswarmtewisselaar(s) 150 tot 2250 liter
Van af €1750,34

Filter by:

Clear All
Close
Min: €139,00 Max: €12313,00
€139 €12313
Filters
Sort
display