Winkelwagen
Geen items toegevoegd
Navigation
    Alle prijzen inclusief BTW
* * * * *
Aanmelden voor nieuwsbrief

Tibbo technology

 • De Tibbo modules zijn perfect voor speciale meet en regeltoepassingen voor b.v. solar en verwarming, zo kunt u temperaturen meten, kleppen en branders aan en uitschakelen en gegevens doorsturen naar uw website of pc. Tibbo is ook al helemaal klaar voor Internet Of Things (IOT), dit zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen in huis automatisering en daar horen groene energie technieken bij.

  Kleinschalige projecten die anders niet rendabel te maken zouden zijn vanwege de hoge softwareontwikkelkosten worden met de Tibbo tools ineens wel realistisch! en voor grootschalige projecten hebben we interessante module prijzen. Heeft u een complexe situatie waar een standaard verwarmings/solarregelaar geen raad mee weet dan kunnen wij met deze componenten een oplossing voor u bouwen.  

  Tibbo modules zijn onder te verdelen in 4 groepen:
 • - TPS project system, uniek modulair systeem
 • - DS serie, complete modules met kast
 • - EM serie, embedded modules
 • - EV serie, evaluatie modules

  Gebruik kan op 3 manieren:

  - Zonder programmeren direct als Serie over IP device met de bijbehorende Virtuele Port Driver
     b.v. met onze RS232 temperatuursensor kunt u zo de temperatuurgegevens naar uw pc sturen.
  - Creëer uw eigen oplossing met de Tibbo basic en C taal  
  - Laat ons de oplossing voor u bouwen met de Tibbo componenten of met onze Tibbit compatible modules die PT1000 en DS18B20 temperatuur sensoren kunnen verwerken.

  Al deze modules hebben een processor met ingebouwd operating systeem en kunnen met Basic en C geprogrammeerd worden. Het grote voordeel van de Tibbo modules is de eenvoud en snelheid waarmee oplossingen gemaakt kunnen worden op basis van netwerk (internet) connectiviteit met kabel en WIFI, I/O en Serie interfaces.

  Om het programmeren eenvoudig en snel te maken is er een uitgebreide bibliotheek van functies in het OS. Ook HTTP protocol support voor Client en Server toepassingen, Als HTTP server kunnen de HTML pagina's met active server page technologie dynamisch gemaakt worden en statische plaatjes en html files kunnen eenvoudig toegevoegd worden. 

  De softwaretools die beschikbaar zijn van Tibbo zijn uiterst gebruiksvriendelijk en gratis en maken het programmeren en on-chip debuggen zeer eenvoudig. Een Tibbo module hoeft alleen maar aan het netwerk gekoppeld te worden, de ontwikkelsoftware kan de module dan bereiken, er is geen extra hardware voor nodig!

 

Zie ook "Oplossingen met Tibbo"

 

Alle beschikbare modules kunt u vinden op www.tibbo.com 

 

Vraag offerte bij ons aan voor de Tibbo onderdelen die u zoekt.

Weergave per pagina
Weergave als
Sorteer op

Tibbo EM1001 programmeerbaar module

Tibbo EM1001 programmeerbare module met de T1000 basic en C programmeerbare processor en 10/100BaseT auto-MDIX Ethernet port, 4 serie poorten, tot 54 I/O poorten. Goed alternatief voor Arduino en Raspberry Pi
€54,45

Relais boardje met 8 relais

Relais boardje met 8 relais, eenvoudig aan te sluiten en aan te sturen met 5 of 3.3V signaal. Bijvoorbeeld door een Arduino, Tibbo of Raspberry etc.
€19,95

Universele voeding

Universele voeding, instelbaar 3,4.5,5,6,7.5,9,12V - 1000 mA
€18,56

Universele voeding

Universele voeding, instelbaar 3,4.5,5,6,7.5,9,12V - 1500 mA
€24,77