Winkelwagen
Geen items toegevoegd
Navigation
    Alle prijzen inclusief BTW
Trustpilot beoordelingen
TrustScore van 9.0 * * * * *
Aanmelden voor nieuwsbrief

CV kachels voor pellets

CV kachels worden niet opzicht geleverd!

Wij zijn dealer van Nordic Fire hout en pelletkachels.

 

 

Weergave per pagina
Weergave als
Sorteer op

Thermisch laadventiel 1" IS 55 graden openingstemperatuur

Voor gebruik als retourstroom verhoger bij een pelletkachel.
€86,44

Aansluitset voor pelletkachels zonder buffervat

Deze zet is geschikt voor het aansluiten van een pelletkachel op een bestaande CV installatie . Bestaande uit de volgende onderdelen: Mixventiel 55 graden Open Verdeler Energiezuinige CV pomp Terugslagklep Aanlegthermostaat
Set prijs €250,50

Nordic Fire HRV200 CV pelletkachel met extra ruimte ventilator

De HRV200 is een pelletkachel waarbij u veel radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.
€6380,00

Nordic Fire HRV160 CV pelletkachel met extra ruimte ventilator

De HRV 160 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.
€5460,00

Nordic Fire HRV140 CV pelletkachel met extra ruimte ventilator

De HRV140 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.
€4670,00

Nordic Fire HRV120 RAVE CV pelletkachel met extra ruimte ventilator

De Rave 120 CV is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. Deze pelletkachel onderscheidt zich van de andere CV pelletkachels door zijn mooie houtkachel- design. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.
€4560,00

Nordic Fire HRV100 CV pelletkachel met extra ruimte ventilator

De HRV100 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.
€4280,00